24x7 +31 (0)20 406 7444

Shuttle- en congresvervoer

Een essentieel onderdeel van conferenties, congressen, seminars, symposia, en andere zakelijke evenementen is het vervoer van en naar de event-locatie. Denk aan transport van deelnemers van en naar de luchthaven, de parkeergelegenheid of het hotel waar zij verblijven. Met en Co levert de benodigde vervoersondersteuning en neemt u desgewenst de organisatie ervan uit handen, zodat u zich kunt focussen op het evenement zelf.

Totaaloplossingen voor shuttle- en congresvervoer

Met en Co levert shuttle- of zakelijk evenementenvervoer naar behoefte. Wij beschikken over de hele range aan vervoersmiddelen die nodig is om deelnemers te vervoeren, waaronder business taxi’s, luxe limousines, personenbusjes of grote (luxe) touringcars. En als dat nodig blijkt, kunnen wij op korte termijn opschalen.

Desgewenst verzorgen wij ook excursies op niveau, parkeerruimte of andere ondersteuning. Wij maken het uw gasten, personeel, klanten of relaties graag naar de zin, zodat zij – en u – het maximale rendement halen uit uw evenement. Meer weten over de mogelijkheden voor shuttle- en congresvervoer? Vul dan dit formulier in. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte of reactie.