24x7 +31 (0)20 406 7444

Schiphol taxi

Met en Co is bekend als vervoerder van en naar de luchthaven Schiphol. Maar ook voor luchthavenvervoer van en naar Rotterdam, Groningen-Eelde, Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven, Maastricht-Aachen en vliegveld Weeze-Niederrhein kunt u bij ons terecht.

Vanaf iedere locatie in Nederland verzorgt Met en Co uw vervoer van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Voor individuen en voor kleine en grote groepen. In een personenauto, minibus, touringcar of rolstoelbus.

Uitgebreide Schiphol airport taxi service

En wordt u op Schiphol met wachttijden geconfronteerd, dan verzorgt Met en Co voor u en uw gezelschap desgewenst een uitje of dagtocht. Uiteraard onder leiding van een uiterst correcte chauffeur.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw contactpersoon zelf op Schiphol te begroeten, dan biedt Met en Co u een hostess die uw contactpersoon opvangt en verder begeleidt naar de plek waar u hebt afgesproken.

Wilt u een taxi reserveren? Vul dan dit formulier in. Nadat voor u een taxi of minibus is gereserveerd, ontvangt u per kerende mail een opdrachtbevestiging. Zodra u de opdrachtbevestiging hebt geretourneerd, bent u ervan verzekerd dat een taxi of minibus van Met en Co op het afgesproken tijdstip op u staat te wachten.

Wilt u binnen twee uur al over een taxi of minibus beschikken, dan verzoeken wij u 020 406 74 44 te bellen. Met en Co maakt dan telefonisch de reservering voor een taxi of minibus in orde.