24x7 +31 (0)20 406 7444

Nieuws


Investeerder versterkt vermogen familiebedrijf Met en Co

Participatiemaatschappij Scheybeeck verwerft aandelen in familiebedrijf Met en Co. Scheybeeck investeert in het kansrijke Met en Co en helpt dit familiebedrijf haar groeipotentie te realiseren. Scheybeeck zal hiertoe niet alleen kapitaal maar ook kennis beschikbaar stellen om Met en Co te laten (door)groeien in bestaande en nieuwe (niche) markten. Het huidige directieteam wordt versterkt met Cees Buur. Cees Buur heeft diverse directiefuncties bekleed binnen de Scheybeeck-organisatie.

Met en Co is al bijna 100 jaar een begrip in personenvervoer en Schiphol parking. Met en Co biedt betrouwbare mobiliteitsoplossingen in luchthavenvervoer, crewvervoer, zorg gerelateerd personenvervoer en zakelijk vervoer. De klantenportefeuille bestaat onder meer uit KLM, Corendon, Emirates, Heliomare en Gemeente Haarlemmermeer. Er werken 300 medewerkers.

Om de dienstverlening van Met en Co verder door te ontwikkelen en in te spelen op de groeimogelijkheden in bestaande en nieuwe (niche) markten heeft de familie Du Pau gezocht naar een nieuwe sterke partner voor Met en Co. Han du Pau: “De afgelopen jaren heeft ons bedrijf – mede dankzij de ontwikkeling van nieuwe concepten – een significante groei doorgemaakt. De participatie van Scheybeeck biedt ons de gelegenheid om verder door te groeien. Wij ervaren Scheybeeck als een nauw betrokken sparringpartner met een enorme knowhow in transport & logistiek.”

Cees Buur, algemeen directeur Met en Co, vult aan: ”Het is Met en Co de afgelopen jaren gelukt om in een competitieve en snel veranderende markt een sterke marktpositie te verkrijgen. Met en Co is een zeer ervaren niche speler met veel groeipotentie. De krachtenbundeling met Scheybeeck geeft ons de ruimte om nieuwe mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en verder te investeren in vernieuwing van ons wagenpark.”


Nieuwe voertuigen op maat

Met en Co en Eurolimo  hebben hun vloot hotelshuttles en VIP bussen uitgebreid met vier nieuwe Mercedes Sprinters. De luxe uitgevoerde minibussen zijn, door Biemond & van Wijk Mercedes-Benz, voorzien van op maat gemaakte luxe interieurs.

Zetels zijn functioneel en ruimtelijk geplaatst. In de VIP bussen is hierbij voor een prettige en functionele vergaderopstelling gekozen. Kofferruimtes zijn voorzien van compartimenten op maat voor het minimaliseren van het risico op bagageschade.

Wij hopen dat onze gasten zich helemaal op hun gemak voelen in de ruimtelijke inrichting voorzien van alle luxe. Onze voertuigen en service zijn per slot van rekening de eerste indruk die gasten hebben van hun reis.


Met en Co sponsort Yonex Dutch open 2016

Met en Co is vervoerssponsor van de Yonex Dutch open 2016. Het badmintonevenement in Almere is samen met o.a. de All England in Birmingham, de French Open, de Danish Open, de German Open en de Swiss Open één van de belangrijkste badmintonevenementen in Europa. De Yonex Dutch Open behoort tot de Grand Prix-circuittoernooien. Het evenement trekt jaarlijks 5000 bezoekers. Resultaten tellen mee voor de wereldranglijst op basis waarvan spelers zich kwalificeren voor de Olympische Spelen.
Met en Co vervoert de deelnemers en coaches tussen Schiphol, de hotels en het topsportcentrum in Almere. Met en Co stelt bovendien een beperkt aantal bussen beschikbaar voor badmintonverenigingen die met een grote groep badmintonliefhebbers op zaterdag 15 of zondag 16 oktober de Yonex Dutch Open willen bezoeken. De badmintonverenigingen die als eerste aangeven minimaal 30 betaalde kaarten af te nemen krijgen een bus gratis ter beschikking. Kijk hier voor de voorwaarden.
Met en Co is tevens de naamgever van het Met en Co bedrijventoernooi. Bedrijven kunnen een team inschrijven en de ambiance van dit belangrijkste badmintonevenement op Nederlandse bodem van dichtbij ervaren. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Nationale badmintonbekerfinale in Epe op 21 mei

21 Mei barst het ‘badmintonspektakel’ weer los in de PWA Sporthal in Epe. BC’70 Veluwe organiseert dan voor de derde achtereenvolgende keer de Nationale Bekerfinale badminton, de Carlton GT Cup Finaledag 2016. Zaterdag om 10.00 uur spelen de 8 topteams die de voorronden van de Carlton GT Cup 2016 hebben overleefd eerst de kwartfinales. Om 14.00 uur volgen de halve finales en uiteindelijk in de namiddag om 17.00 uur de grote finale.

Tussen de wedstrijden heerst een gezellige sfeer met muziek en licht, waarbij de Nationale Selectie aangepast badminton weer een demonstratie verzorgt. De beste clubteams geven acte de présance, dus liefhebbers kunnen zich alvast gaan verheugen op toppartijen en individuele hoogstandjes. Verleden jaar werd Nederlands kampioen Eric Pang verslagen door Mark Caljouw. Welke verrassingen kunnen we dit jaar verwachten? Dat de sfeer weer uitstekend zal zijn en het publiek op het randje van de stoel zal zitten staat in ieder geval vast! De toegang is gratis.

Klik hier voor speelschema en meer informatie.